Oma tarina

Minun tarina aloe veran parissa lähti ajatuksesta tuotteista omalle perheelle. 

Ennen kuin siihen pisteeseen päästiin, alla oli muutaman kuukauden vastustus :) Tuttavani halusi useita kertoja saada tilaisuuden kertoa minulle aloe verasta.Vaan kun se ei minua kiinnostanut. Miksi ei? Koska en tiennyt mitään aloesta. Se oli minulle täysin vieras asia.

Kun viimein suostuin istumaan alas ja kuuntelemaan, heräsi ajatus, jotta näistä tuotteista olisi hyötyä jo omalle perheelle. Meille oli tuttua käyttää ravintolisiä, hammastahnaa, saippuaa, shampoita ja ihonhoitotuotteita :) Miksipä en vaihtaisi aloe vera-pohjaisiin tuotteisiin, mietin.

Se kannatti! Reilussa kuukaudessa huomasin muutoksia ihossani ja kehossani.

Siitä se innostus sitten lähti. 

Elimme kevättä 2004. Siitä lähtien on tuotteet olleet jokapäiväisessä käytössä. Ja tulee olemaan <3

Minulle maksetaan, että käytän Foreverin tuotteita?

Tämä on hassu ajatus, vaan niinhän siinä on käynyt. Omakohtaiset kokemukset veivät siihen, että tuli puhuttua muutamille ihmisille, jotka myös halusivat kokeilla tuotteita. Olihan minun niistä helppo kertoa, kun Forever antaa jokaiselle tuotteelleen 90 päivän tyytyväisyystakuun, rahat takaisin periaatteella.

 Minulle riskitöntä, sillä Forever korvaa minulle uuden tuotteen, kun minä palautan sinulle rahat kokeilemastasi tuotteesta. 

Sen verran mukavasti monet ovat kokeneet ne hyviksi, että asiakkaita on ollut koko ajan. Osa jopa ihan alusta asti. Kokemuksien kautta on myös osa halunnut omat jälleenmyyjätunnukset, jolloin pääsee tilaamaan tuotteet tukkuhintaan. Sitä tarkoittaa tuo, että minulle maksetaan siitä, että käytän tuotteita. Lisätulot ovat sen verran mukavat, että ne kattavat reilusti minun ja poikien oman käytön.